Pieniä ihmeitä

PIihme2
Kuva: Anna-Maija Terävä

Pieniä ihmeitä on tanssiesitys vauvoille. Lämmin ja värikylläinen esitys kutkuttaa pienten ja isojen ihmisten aisteja. Esityksen äänimaailma koostuu tanssijoiden tuottamista äänistä ja laulelmista. Elämän pienet ihmeet tapahtuvat lähellä yleisöä, tässä ja nyt. Tämä herkkä ja iloisen absurdi esitys on elämys varttuneemmallekin katsojalle.

Luvassa on aistien kutkutusta, varpaiden kipristystä, laulelmia, läpsytystä, kellimistä, säveliä, sipsutusta, hellimistä, tuulen virettä, sateen rapinaa, liikettä joka jatkuu, hameen helmoja, spiraaleja ja kaikenlaisia pieniä ihmeitä!

PIalhaalla
Kuva: Anna-Maija Terävä

Pieniä ihmeitä sai ensi-iltansa toukokuussa 2006 Annantalolla, Helsingissä. Teosta on esitetty vuosina 2006-2008 noin 60 kertaa eri puolilla pääkaupunkiseutua mm. avoimissa päiväkodeissa ja kulttuuritaloilla. Pieniä ihmeitä on vieraillut myös Oulun ”Tanssia Tyrkyllä” festivaalilla (2006),

Romanian kansainvälisillä lastenteatteri-festivaaleilla ”100, 1000, 1000 000 Tales” (2006) sekä Jyväskylän Tanssin Aika –festivaaleilla (2007). Vuonna 2007 toteutui esityssarja hoitolaitoksissa erityisryhmille kuten kehitysvammaiset ja vanhukset & vauvat.

Koreografia, tanssi ja äänet: Riikka Siirala ja Laura Kairamo

Kohderyhmä: 0–1-vuotiaat seuralaisineen
Esityksen kesto on noin 25 minuuttia.